Moira

Moira Maison Le Chameau Aveugle

Kacey van het KLotzicht x Monsieur Merlot du Coeur des Tresor.

16-09-2016

HD-A

CSNB- Free

EU- No signs

ECVO-will be done

 

Moira is vorig jaar bij ons geboren. We hebben haar aangehouden in de hoop dat zij onze kennelnaam voort zal gaan zetten wanneer alle gezondheidsuitslagen met goed gevolg zijn afgenomen en zij hier oud genoeg voor is.

Ze was de eerst geborene en werd in mijn handen geboren. Een heel speciaal moment want ik wilde heel graag een zwart teefje en had Kees dan ook gevraagd deze voor me te maken. Hoe speciaal is het dan dat het eerste pupje wat er uit kwam een zwart teefje is. Het bleek later ook het enige zwarte teefje te zijn.

Met grote zorgvuldigheid hebben we haar toch uitgekozen uit haar en haar 2 fauve zusjes.

Tot op heden hebben we hier nog geen moment spijt van gehad.

Moira brengt leven in de brouwerij. Ze is een echte vrolijke spring in het veld die altijd in is voor actie. Of dit nu tijdens onze dagelijkse lange wandeling is of in huis, met mij of met 1 van de kinderen, ze vindt alles even leuk. Daarbij is ze ook heel zachtaardig en zal nooit een andere hond pijn doen.

Ze hangt enorm aan mij, ik ben haar hele wereld. Een prachtig gegeven vind ik dat.

We hebben nu een aantal shows met haar gelopen en dat vind ze geweldig om te doen. Ze heeft daar echt lol in, en ik dus ook! Hopelijk zullen er nog velen volgen want het is een erg leuke hobby.

 Comments are closed.