Soukey

Soukey is een teefje uit het laatste nestje van Kees. Ze kwam als een verrassing ter wereld. We dachten dat Kees klaar was met bevallen maar 13 uur later werd daar ineens nog een pupje geboren. Krijsend kwam ze ter wereld, wat een pit had dit meisje. En pit dat heeft ze nog steeds! Maar dan op een leuke manier. Soukey weet wat ze wil, ze werkt erg graag voor haar vrouwtje en is een koningin in knuffelen.
Soukey en ik hebben samen al heel wat avonturen beleefd. Ze woont vlak bij ons in Dordrecht en daarom zie ik haar regelmatig. Ze komt vaak in de trimsalon maar we gaan ook vaak samen naar show. Zo werd ze in 2019 beste jeugd teef tijdens de clubmatch van de Nederlandse Briard Club. Een titel waar ik enorm trots op ben!

Soukey en ik na het behalen van de Titel beste jeugdhond in 2019 tijden de clubmatch van de Nederlandse Briard Club

Omdat het karakter van Soukey me enorm aanstaat en omdat deze jonge dame uitgroeit naar een prachtige hond heb ik de eigenaren van haar gevraagd of ze er voor open staan om een keertje een nest met haar te fokken. Dat vonden zij een prima idee maar dan wel graag onder het kundig oog van mij. Dit zal betekenen dat Soukey eind 2021 bij ons thuis een nestje zal krijgen als alles goed mag gaan. We zijn dan ook druk bezig om alle benodigde gezondheidstesten uit te laten voeren bij haar. Ik ben de eigenaren van Soukey zeer dankbaar dat zij mij de mogelijkheid hiervoor geven. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de karakters van Soukey en haar nestgenoten. Omdat ik niet zo ruim woon dat ik uit elk nest wat aan kan houden is dit de perfecte oplossing. Soukey krijgt bij haar eigenaren enorm veel toegewijde liefde en aandacht en woont samen met briard Madu. Omdat ze regelmatig bij ons thuis komt en mee op pad gaar voelt ze zich ook prima thuis bij ons en in onze roedel.

Gezondheidsuitslagen

HD-A
EU no signs
CSNB free
ECVO

Nederlands Jeugdkampioen
Beste jeugdhond Clubmatch Nederlandse Briard Club 2019
Karaktertest 2020

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close