Kees

26-04-2011 * 20-03-2023
Met haar is een deel van mij gestorven

Kacey, door ons Kees genoemd, is op 26-04-2011 geboren in België. Vanaf de allereerste keer dat ik haar zag wist ik het zeker, dit is míjn soulmate. Zodra ze dan ook 7 weken was heb ik haar mee naar huis genomen. En wat bleek ik het goed aangevoeld te hebben!

Kees is een echte Alpha hond, zij regelt hoe het er hier aan toe gaat tussen haar en de andere honden en 1 blik is vaak al genoeg om de andere honden te doen luisteren naar wat zij wil. Dit alles gebeurd in rust en complete leiderschap.

Kees voelt mij en de kinderen feilloos aan. Hebben de kinderen verdriet of zijn ze ziek dan zal ze niet van hun zijde wijken totdat zij denkt dat het weer ok is. En wanneer ik een spiegel nodig heb is zij er om die mij te geven.

Kees heeft 3 nestjes gehad. Ze bleek een geweldige moeder te zijn. De eerste 3 weken was ze niet bij de puppen weg te slaan en totdat ze uitvlogen voedde ze haar puppen streng maar rechtvaardig op. Al haar puppen zijn dan ook uitgegroeid tot prachtige evenwichtige honden.

Gezondheidsuitslagen
HD-A
CSNB Free
EU no Signs
ECVO Free


Nederlands geselecteerd karaktertest Nederland en Belgie doorstaan

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close